/
Staff Data Search - جامعة الزقازيق
Staff Data Search
facebook
youtube
googleplus
twitter
zagazig
En
Personal Website
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad
Faculty Technology and Development - Department Food Technology
Scientific degrees
BSc In , [2008]
الحالة الوظيفية الحالية :
قائم بالعمل
Academic Jobs
معيد : 20/9/2011
Doctor Assisant : 28/6/2016
Doctor : 28/1/2025
Publications
1 -
بعض الخواص الفيزوكيميائية والوظيفية للكازين وبروتينات الحمص ومخاليطهما (2015).
2 -
A Comprehensive Review of the Composition, Nutritional Value, and Functional Properties of Camel Milk Fat (2021).
3 -
A Comparative Study of Milk Fat Extracted from the Milk of Different Goat Breeds in China: Fatty Acids, Triacylglycerols and Thermal and Spectroscopic Characterization (2022).
4 -
Plain set and stirred yogurt with different additives: implementation of food safety system as quality checkpoints (2022).
5 -
The chemical composition, production technology, authentication, and QC analysis of dried milk (2022).
6 -
How does camel milk fat profile compare with that of human milk fat to serve as a substitute for human milk? (2023).
Research Area
قسم تكنولوجيا علوم الاغذية
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
شراقوة | الشرقية بين ايديك
اخبار الشرقية - شراقوة | الشرقية بين ايديك
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف